Om uw gebruikersgegevens in SUPERCASA te wijzigen, gaat u naar uw account en selecteert u de optie "Profiel". Van hieruit kunt u uw persoonlijke gegevens, toegang of facturatie wijzigen. Vergeet niet om aan het einde op "Wijzigingen opslaan" te klikken.
Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik hier en ontvang onmiddellijk een automatische e-mail om uw nieuw wachtwoord te resetten.
Als u de e-mail niet ontvangt, klik dan hier en controleer of onze berichten worden doorgestuurd naar uw inbox.
Om uw SUPERCASA account te deactiveren, gaat u naar uw Instellingen en op het einde heeft u een optie "Account verwijderen".
Door deze optie te selecteren, kunt u kiezen welke diensten u wilt deactiveren, van waarschuwingen in uw e-mail tot uw SUPERCASA account abonnement.
Let op, als u ervoor kiest om uw abonnement op het portaal te annuleren, is deze actie onomkeerbaar en zult u alle informatie verliezen en zult u geen mogelijkheid hebben om deze terug te halen, van gepubliceerde advertenties, favoriete eigenschappen of opgeslagen zoekopdrachten, naast andere acties die in SUPERCASA zijn ondernomen.